Str. Sandu-Aldea Constantin nr.22, Sector 1, Bucureşti

TEL: +40 21 323 14 23
FAX: +40 21 323 14 18
office@alphamedical.ro

Program:
Luni – Vineri
9:00 am – 5:00 pm

ALPHA MEDICAL

Distribuitor Autorizat de aparatura si echipamente medicale

Alpha Medical a fost înființată în 2001, fiind o companie care importă și distribuie dispozitive și echipamente medicale în România.
Compania noastră cooperează cu multe companii de prestigiu din Europa, Asia și SUA, prin acorduri exclusive de distribuție și service, pentru a asigura aprovizionarea pieței medicale din România cu o gamă de produse care respectă cele mai înalte standarde de calitate.
Produsele furnizate de noi sunt conforme cu cele mai înalte standarde ale calității.
În anul 2008 societatea noastră a fost certificată ISO 9001 

Produse

VENTILATOARE ATI

Hamilton-C1 este unic în oferirea performanţei non-invazive remarcabile integrate caracteristicilor unui ventilator destinat terapiei intensive.

VENTILATOARE MOBILE

Solutie inteligenta pentru un ATI mobil, Hamilton-T1 este conceput pntru a ventila adulti sau copii in orice loc in intrega lume.

ECOGRAFE

Ecograf Sonosite iVIZ combina Tehnologia DirectClear, procesarea avansata a imaginii (SonoHD3) si un monitor de inalta rezolutie pentru a furniza calitatea imaginii asteptata de la SonoSite.

UROLOGIE

Sonda urinara de tip foley din silicon.

Cateterul BIP Foley- Silicon este o sonda-cateter urinara, prevazuta cu invelisul Bactiguard®

PREVENIREA INFECTIILOR

Curos™ Capacele dezinfectante pentru porturi sunt destinate utilizarii la nivelul conectorilor fara-ac atat pentru a dezinfecta cat si pentru a actiona ca o bariera fizica de protectie impotriva contaminarii externe.

CARDIOVASCULAR

Teava acces vascular femural SUPER ARROW FLEX potrivita pentru proceduri renale,carotidiene si transeptale, dimensiuni disponibile intre 5 Fr-11Fr si 7.5 cm-100 cm